Nimi: Tavallaan lelu
Kirjoittaja: Engel
Genre: slash, yrittää epätoivoisesti olla fluff ja humor
Paritukset: Harry/Draco
Ikäraja: NC-17 / K-18
Warnings: Täyttä homoilua koko ficci ja sitten tässä on seksiä ja sitten tässä on jotain kinkyilyä. Niin, ja kyllä tässä kiroillaankin.

A/N: Jep, elikkä Aicin haaste. En viitsi sitä tänne kirjoittaa koska se paljastaisi juonen kokonaan. Se kuitenkin löytyy haastetopicista sivulta kolme. Tämä oli epätoivoinen yhden yön projekti johon en loppujen lopuksi ole kovin tyytyväinen. Seksin olisin jättänyt pois mutta koska se luki haasteessa niin siinähän on. Ideahan oli loistava, kiitos siitä! Toivottavasti tämä miellyttää edes jotakuta. Kirjoitusvirheistä vastuu on minulla, beta on espanjassa.

--------------------------------------------------------------------------------

Tavallaan lelu

Aamu oli pilalla. Itseasiassa koko päivä oli pilalla. Kuka helvetti kehtaa keskeyttää hänen kauneusunensa?

Draco Malfoy nousi istumaan sängyn reunalle miettien eri kirouksia joita käyttää siihen onnettomaan joka ränkytti ovikelloa. Hän nousi ylös ja lähti laahustamaan laiskasti ovea kohti. Hän tallusti mahaansa raaputtaen eteiseen ja kiskaisi oven auki. Sen takana oli neljänkymmenen kieppeillä seilaava ruskeahiuksinen mies joka katsoi vaivaantuneena Dracon lähes alastonta vartaloa ja toinen taas katseli nenänvarttaan pitkin miehen rumaa asua josta oikein huokui miehen ammatti. Draco kohotti kulmakarvaansa.
"Niin?" hän kysyi hyvin välinpitämättömällä, kylmällä äänellä jossa oli vielä hieman karheutta yön jäljiltä ja joka oli tarkoitettu juurikin tällaisille rauhanrikkojille. Mies vaihtoi painoa toiselle jalalle.
"Niin tuota, jaan postia tällä kadulla ja tämä paketti ei mahtunut luukusta sisään joten tässä se nyt on. Olkaa hyvä ja hyvää päivän jatkoa", mies ojensi paketin Dracolle ja lähti nopeasti takaisin tielle.

Vaalea mies rypisti kummastuneena kulmiaan. Mikäköhän sitä vaivasi? Hän löi oven kiinni ja käveli keittiöön pakettia tutkien. Päällä luki selvästi Harryn nimi. Mitäköhän siellä on? Hän laski paketin tiskipöydälle ja kurotti kaapista kahvikuppia. Yhtäkkiä hän huomasi jotakin joka varmasti oli säikytellyt postimiestä. Aivan tajuton aamuseisokki! Hän tuhahti kiukkuisesti. Tämäkin vielä. Hän kurkkasi boksereihinsa.
"Rauhoitupas, sinulle on kyllä käyttöä illalla kun Harry tulee kotiin. Mieti nyt vähän vaihtoehtoja, minun karkea käteni vai Harry josta emme puhu mitään jos aiomme päästä sinusta eroon ilman väkivaltaa", Draco jutteli kärttyisenä pikku ystävälleen ja sai kun saikin sen ajatuksen voimalla taantumaan.

Hän kaatoi itselleen kahvia ja vilkaisi jälleen pakettia. Mitäköhän siellä oikein on? Mies naputti pöytää hetken sormillaan vilkuillen pakettia kunnes luovutti laskien kahvikuppinsa ja otti paketin käteensä. Hän katseli sitä yrittäen saada sisällön selville, joka oli muodottoman pahvin takia mahdotonta. Ellei esine sitten ollut ontto ja neliskanttinen. Draco irvisti turhautuneena
"Ei kai Harrya  haittaisi jos minä tämän avaisin? Miksi haittaisi, ei se kai mitään salaista ole", hän vakuutteli itselleen. Hetken aikaa hän tuskasteli vielä itsensä kanssa kunnes repi paketin auki. Sisältä putosi jonkinlainen kuminen pötkö lattialle samalla kolahtaen että tömpsähtäen ja rupesi värisemään villisti osuttuaan parkettiin. Mies otti vaaleansinisen esineen käsiinsä ja ihmetteli sitä.
"Mikäköhän ihme tämä nyt muka on?" hän kysyi itseltään hämmentyneenä. Pötkylä vain värisi iloisesti.
"Jos se on joku koriste-esine? Mutta miksi se tärisee? Miten tämä tärinä loppuu?" hän jatkoi yksinpuheluaan rypistäen kulmiaan. Tutkiskelun jälkeen hän äkkäsi jonkin vivun tapaisen kapineen toisesta päästä, sellaisen joita hän oli nähnyt jästien mikroaaltouuneissa, ja hän väänsi siitä. Värinä loppui kuin seinään. Helpottuneena hän huokaisi ja jatkoi salaperäisen esineen tarkoitusperien miettimistä.

Harry ajoi tuskastuneena kotia päin. Tämä oli taas niitä päiviä kun olisi vain pitänyt ilmiintyä mutta kun tuli lähdettyä autolla niin ei sitä uskaltanut niiden nuorten armoille joita hänen työpaikkansa läheisyydessä pyörii. Onneksi kotiin ei ollut enää kuin muutama hassu kilometri. Hän vilkaisi vaivihkaa kelloa ja huomasi sen näyttävän kymmentä vaille viittä. Toivottavasti Draco on laittanut jotain ruokaa, sillä hänellä oli kamala nälkä. Hän hyräili jonkun huonon jästikappaleen mukana joka soi hänen autoradiostaan. Vihdoinkin hän näki tutun vaaleansinisen talon. Hän ajoi auton pihaan, lukitsi ovet ja käveli sisälle. Lyötyään oven kiinni hän ei edes ehtinyt huikata olevansa kotona kun hänen uskomattoman hyvännäköinen miehensä marssi kiukkuisen näköisenä eteiseen pelkissä alushousuissa. Dildo kädessään.
"Mikä tämä on!?" Draco tiukkasi raivoissaan. Harry katsoi esinettä vähän aikaan hieman hämmästyneenä kunnes hymy levisi hänen naamalleen. Tästäkös toinen enemmän kärähti.
"Helvettiäkö sinä siinä virnuilet! Jos et nyt heti kerro mikä tämä on niin tungen sen takapuoleesi ja pistän kylkiäisiksi vielä sen hirveän nojatuolinkin minkä raahasit tänne väkisin!"
"Kylläpäs sitä nyt riettaiksi ruvettiin vaikka hyvä että olen ehtinyt sisään asti", Harry huudahti muka järkyttyneenä muttei pystynyt peittämään hymyään. Draco näytti siltä että hänen päänsä räjähtäisi minä hetkenä hyvänsä.
"Helvetti, minä olen miettinyt täällä ainakin kuusi tuntia että mikä tämä löllö oikein on ja sinä kehtaat vielä vinoilla! Luulin sitä ensin joksikin hierontalaitteeksi, mutta kun kokeilin, niin ei se ollutkaan! tuntui vain inhottavan köntiltä ja nenää kutitti! Sitten mietin että onko se jokin koriste-esine, koska olen nähnyt vaikka kuinka hirvittäviä sellaisia, mutta ensinnäkään sinulla ei voi olla noin huono maku että heittäisit tähän huoneistoon vaaleansinistä ja enkä ymmärrä miksi se tärisisi jos se olisi patsas! Omasta mielestäni se näyttää vähän... No joo.  Nyt kerrot mikä tämä on!" hän huusi poikaystävänsä pyyhkiessä naurun kyyneleitä silmistään.
"Anteeksi kulta, kerron kerron. Tuota... Tuota kutsutaan dildoksi. Jästit käyttävät sitä kun he... Öh... Leikkivät." Harry sanoi heti kun oli saanut itsensä kasaan. Nyt oli Dracon vuoro kummastella.
"Miksi sinulle lähetetään jotain leluja? Tuo on varmaankin oikeasti lähetetty jollekin lapselle jolla vain sattuu olemaan sama nimi kuin sinulla. Tai sitten aiot antaa tämän jollekin Weasleyden pennuista", hän sanoi kiukun hälvetessä. Harry katsoi tätä vähän aikaan kunnes kakisteli hieman kurkkuaan.
"Öö... Se on oikeastaan tavallaan aikuisten lelu", hän sanoi hieman irvistäen ja miettien samalla kuinka tarkkaan hän joutuisi asian tälle selittämään. Draco kurtisti hetkeksi kulmiaan ihmeissään, mutta samassa hänen silmänsä levisivät, suu loksahti auki ja kasvoille levisi täysi ymmärrys. Hän laittoi suunsa takaisin kiinni ja katsoi poikaystäväänsä ovelasti hymyillen viettelevää vinoa hymyään joka oli joskus vuosia sitten ärsyttänyt toista suunnattomasti. Ei enää.
"Jaahas. Mielenkiintoista", hän sanoi ja nappasi toista niskan takaa ja suuteli kiihkeästi.

Hetken päästä hän kuitenkin hypähti taaksepäin.
"Kai minä nyt ymmärsin oikein? Kai tämä on jonkinlainen seksilelu?" hän kysyi vielä vähän ihmeissään. Harry naurahti hiljaa ja nyökkäsi.
"Hyvä. Tarkistin vain etten tekisi hävyttömyyksiä kummipoikamme syntymäpäivä lahjalla", Dracon ilme muuttui taas sekunnissa vietteleväksi ja hän vei toisen kätensä poikaystävän lantiolle ja sen käden missä hänellä oli edelleen tekokalu hän vei niskan taakse painautuen toista vasten aloittaen uuden suudelman joka oli edellistä hellempi. Sellaisena se ei pysynyt kauaa vaan muuttui hetkihetkeltä kiihkeämmäksi kunnes Harry nosti miehensä seinälle ja aloitti kuivaharjoittelun tulevaa iltaa varten.

Draco kuitenkin voihkaisi merkitsevästi hänen suutaan vasten ja Harry veti päätään taemmaksi. Toinen katsoi häntä himon tummentavin silmin.
"Makuuhuoneeseen nyt. Ja minä olen kyllä sitten päällä tänään", Draco sanoi käheästi.Harry naurahti ja lähti kuljettamaan miestä makuuhuonetta kohti suudellen koko matkan. Siellä hän heitti miehen parisängylle ja siirtyi istumaan hajareisin tämän lantion päälle.
"Luulenpa että minä olen päällä tänäänkin", hän sanoi virnistellen. Dracon silmissä välähti ja hän kieräytti itsensä päälle. Harry näytti hämmästyneeltä.
"Hassua, minä ainakin olen täysin varma että se olet sinä joka tänään pyllistää ja huudat minua viemään sinut loppuun", Draco sanoi entistäkin käheämmin ja hieraisi erektiotaan toisen samanlaista vasten. Tämä sai Harryn haukkomaan henkeään. Draco nousi ylös sängyltä ja veti toisen istumaan. Sitten hän riisui tältä paidan ja tönäisi takaisin makaamaan. Draco laskeutui istumaan toisen päälle ja ryhtyi suutelemaan ja nuolemaan matkaansa toisen sepalukselle. Harry nyki, kiemurteli ja vaikeroi toisen alla mutta näytti tyytyneen kohtaloonsa olla tänään ottava osapuoli. Draco pääsi vihdoinkin määränpäähänsä ja avasi farkut. Sitten hän nosti toisen jalat ylös ja käski nostaa takapuolta, ja veti housut pois. Hän riisui molemmilta vielä alushousut ja asettui makaamaan miehensä päälle. He suutelivat kiihkeästi kunnes Draco lähti laskeutumaan alas päin. Hän pääsi haaroihin ja otti Harryn käteensä saaden tämän vaikeroimaan. Vaaleampi katsoi hetken elintä ja sitten virnisti toiselle.
"Täällähän ollaan ihan juhlakunnossa. Ei tarvita edes esileikkejä", hän sanoi ja nuolaisi miehuuden päätä saaden Harryn voihkaisemaan terävästi. Hän jätti homman siihen jä nousi ylös. Harry katsoi häntä yllättyneenä ja turhautuneena. Draco vain hymyili ovelasti.
"No niin muru, siirrypäs kiltisti kontillesi", hän sanoi edelleen virnistellen. Harry katsoi tätä hetken ennen kuin teki niin kuin toinen pyysi. Draco nojasi yöpöytää kohti ja veti laatikon auki. Sitten hän rypisti kulmiaan kummastuneena.
"Harry, mihin sinä laitoit liukuvoiteen eilen?" hän kysyi ja heittäytyi makaamaan sängyn reunalle kurkatakseen sängyn alle. Hän tutkaili sängyn alustaa mutta ei nähnyt muuta kuin pölyä ja muutaman sukan. Ennen kuin hän ehti nousta ylös, toinen poika työnsi liukastetun etusormensa tämän aukkoon. Draco vetäisi terävästi henkeä ja putosi sängystä. Salamana hän pomppasi ylös ja katsoi kiukkuisesti toista.
"Tuosta saat maksaa Potter!" hän sylkäisi suustaan. Toinen nosti toista kulmakarvaansa.
"Täytyyhän sinutkin voidella", hän sanoi kuin se olisi itsestään selvyys. Draco näytti hetken hämmentyneeltä.
"Ai miten niin muka?"
"No jos sinä kerran olet päällä niin sinun kalusi on minussa. Joten mihinköhän rööriin herra ajatteli tuon kumivehkeen tunkea?" Harry sanoi nyökäten sängylle unohtunutta dildoa kohti. Jo toisen kerran saman tunnin sisällä, sama ymmärrys levisi hänen kasvoilleen. Ja heti perään kauhu.
"Mitä?! Tuoko vempula minun tarkoin varjeltuun anukseeni? Älä luule!" Draco rupesi pauhaamaan huitoen käsillään. Harry virnisti hyvin leveästi.
"Harmi, sitten kai minä joudun olemaan päällä!" Dracon silmät kapenivat viiruiksi ja hän marssi sängylle. Hän iski liukuvoiteen Harryn toiseen käteen ja dildon toiseen ja asettui kontalleen takamus toista kohti. Hetken päästä tuttu sormi upposi jälleen hänen pyhimpäänsä ja lähes heti sitä seurasi toinen. Harry veivasi sormia edestakaisin hetken kunnes veti ne pois. Sitten Draco tunsi kumisen paholaisen aukollaan ja hän jännittyi automaattisesti. Harry huokaisi.
"Draco hei, rauhoitu! Tämä ei ole edes iso! Rentoudu nyt, ei tämä voi olla noin pelottavaa!" Harry huudahti turhautuneena. Draco keskitti koko tahdonvoimansa rentoutuakseen ja yhtäkkiä hän tunsi kuinka dildon pää upposi hänen sisäänsä. Hänen suustaan pääsi pieni voihkaus. Harry veteli edes takaisin työntäen koko ajan hieman syvemmälle. Lopulta koko vehje oli sisällä. Draco huohotti hyvin voimakkaasti sekä pienestä kivusta sekä hyvästä olosta. Yhtäkkiä dildo alkoi täristä kuin viimeistä päivää. Dracon raajat pettivät ja hän putosi patjalle nytkähdellen. Suunnaton nautinto oli täyttänyt koko hänen ruumiinsa sekunnin murto-osassa, se tuntui murskaavalta. Voihkien hän yritti saada jostakin kiinni mutta joutui tyytymään vain lakanaan joka sekin antoi periksi. Hän tunsi etäisesti kuinka Harry käänsi hänet selälleen ja otti hänen elimensä suuhunsa. Samassa Draco tuli huutaen niin kovaa että varmasti ulkonakin tiedettiin mitä sisällä tapahtui. Dracon huohottaessa voimattomana sängyllä, Harry nosti hänen lantiotaan ja otti tärisevän vempaimen pois hänestä.

Harry meni makaamaan Dracon viereen ja silitteli tämän rintaa. Draco katsoi tätä silmiin hetken, sitten rypisti kulmiaan ja suuntasi katseensa alas.
"Voihan helvetti", hän voihkaisi. Harry katsoi tätä ihmeissään.
"Mitä?"
"Näyttää siltä että meillä on vielä tekemistä", Draco sanoi ja viittoili Harryn haaruksiin. Harry tuhahti.
"Äh, pärjään ilmankin!"
"Hah, minä kyllä rääkkään sinut samaan kuntoon kunhan olen hetken hengitellyt!"
"Rääkkäät? Kehtaatko tuon huutamisen ja voihkinnan jälkeen väittää sitä rääkiksi?"
"Saattaa olla että olen löytänyt itselleni uuden puolison tai ainakin jonkun jonka kanssa leikkiä. Luulen että sen kanssa voi myös keskustella harrastaa matkustelua."
"Niinkö?"
"Nääh, kyllä minä sinusta tykkään enemmän, sinua kehtaa näyttää kavereille. Tuo kumiheppu on ihan sininen ja liian lyhyt."
"No mutta sittenhän minä voin ottaa sen, koska sinua ei todellakaan kehtaa näyttää kenellekään!" Draco katsoi häntä hetken kunnes nappasi dildon käteensä ja marssi ikkunan luokse. Siellä hän heitti sen ikkunasta suoraan naapurin aitojen sisään.
"Oho..."
"Kehen sinä sillä osuit senkin hullu?! Jos osuit siihen tanttaan joka muutenkin yrittää häätää meitä niin.."
"Ei kun vastapäisen naapurin koira sai vain uuden purulelun!"
"Mikä ihme idea oli heittää se sinne?!"
"En oikein itsekkään tiedä, mutta luulen ettei naapurin isäntä ilahdu siitä."
"Voi hyvänen aika! Se pitää hakea pois sieltä!"
"Ei vielä!"
"Miksi?"
"Koska nyt sinun on aika nauttia uskomattoman hyvännäköisen poikaystäväsi lihallisista anneista!"
"Ai."